Top feest met Heydehoeve

Gerwen, daar moesten we toch eerlijk van zeggen dat we daar nog nooit geweest waren. Maar na zo’n geweldige show met zo’n geweldig publiek, hopen we hier nog vaak in de buurt te mogen komen!

Het Ik Hou Van Brabant Team was vandaag te gast bij de Heydehoeve voor een fantastische avond met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Eigenaar Tiny: “Er is hier al vanalles georganiseerd, maar de avond hoort zeker bij de top!”. Na de door Heydehoeve gewonnen strijd met het “Beste Varken van Nederland”, streden team rood, wit en blauw om de titel “Beste Brabander”! Het was een strijd waarbij bekende Brabanders en bekende Brabantse logo’s werden geraden, we nog met wat spreekwoorden hebben lopen spelen en we de mannen voor het eerst in een schortje zagen. Speciaal voor onze buitenlandse gasten hadden we wat Boemski Muziekski maar bovenal hebben we een hoop schik gehad!
Aan alle mooie dingen komt ook een eind en na een uurtje of twee strijden zag de einduitslag er als volgt uit:

Team Wit ging met 92 punten met de overwinning naar huis en team rood en blauw gingen met een gelijke stand van 64 punten met een tweede plek naar huis.

Kei hartstikke bedankt voor de gezellige avond en wellicht (binnenkort) weer tot ziens! Laat onder de foto’s even een reactie achter!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Petra
  29 november 2014 om 10:21

  Manon en Jeroen, nogmaals heel erg bedankt voor de super gezellige avond!
  Het was een originele show en het zat goed in elkaar! Team Wit is met winst naar huis gegaan en dat zullen de andere nog wel even moeten horen en voelen…. De verjaardagskalender hangt al op de wc, met alle verjaardagen erop. Een blijvende herinnering aan ons geslaagde personeelsfeest! Iedereen die er was, bedankt voor jullie gezelligheid en enthousiasme!!!

 • Bianca
  29 november 2014 om 13:26

  Het was wederom weer een super feest! Hopelijk dat we snel weer van een feestje met jullie mogen genieten!
  Jullie doen het super!

  Groetjes Bianca

 • Marie-Louise Raats
  29 november 2014 om 21:20

  Wat een tof feestje!

 • moniek
  3 december 2014 om 00:37

  Was een kei gezellig feestje, zeker voor herhaling vatbaar. Ook namens manlief.
  groeten Moniek

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder