Top feest in Eindhoven met European Leisure Jobs

Het was niet gewoon goede vrijdag, het was een super vrijdag! Met het team van European Leisure Jobs en de Ik Hou Van Brabant spelshow werd er een kei skôn feestje gebouwd in Eindhoven!

We waren al gewaarschuwd dat het er fanatiek aan toe zou gaan en dat was dan ook niets teveel gezegd. Volledig in de juiste kleur kon de strijd tussen team Rood, Wit en Blauw beginnen. Gelukkig zijn wij wel wat gewend, maar met al jullie enthousiasme werd het een kleurrijke avond. In het begin ging de strijd mooi gelijkop, maar toen team Wit een flinke klapper maakte met de logo’s en een muziekkenner met een reactiesnelheid van minder dan 1 milliseconde, leek de strijd gestreden. Al snel had team wit meer punten dan team rood en blauw bij elkaar. Gelukkig wisten teams rood en blauw in de tweede helft nog een inhaalslag te maken, maar helaas was het niet genoeg voor de overwinning. De winst ging na 2 speelrondes dan ook naar team wit met de monsterscore van 194 punten. Team blauw eindigde als tweede met 79 punten en team rood eindigde als derde met 54 punten.
Iedereen ontzettend bedankt voor de gezelligheid en wie weet nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Joset
    31 maart 2018 om 10:16

    Was n skôn avondje!
    Drieka is lekker mee naar huis gegaan!!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder