Tonnie van Deijne en medewerkers

We zijn vereerd dat we vandaag de Ik Hou Van Spelshow hebben mogen geven voor Tonnie van Deijne en al zijn medewerkers! De Vermaakerij was het toneel van deze teambuilding met de show, een mooi buffet en om de extra kilootjes er weer af te zweten, het levend tafelvoetbalspel!

Met team blauw onder leiding van Tonnie zelf, team wit onder leiding van Lisette en het rode team onder leiding van Ronnie beloofde het een geweldige middag te gaan worden. Het blauwe team ging al direct aan kop en ondanks alle inzet, lukte het het rode en witte team in eerste instantie niet om ‘Die Blauwen’ voorbij te gaan.
Na de rust met de nodige Desperado’s, zou het rode team in de tweede helft wel eens laten zien hoe het écht moest. Daar kwam niet zo heel veel van terecht, maar het witte team daarentegen wist met het logospel een enorm gat te slaan waardoor dit team met de overwinning naar huis ging!
Einduitslag:
1. Het witte team met 86 punten
2. Het blauwe team met 65 punten
3. Het rode team met 44 punten

Iedereen kei bedankt voor de kei gezellige middag en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder