Tinello’s bedrijfsuitje in Kaatsheuvel

Het was nog even spannend of het bedrijfsuitje van Tinello wel door kon gaan, maar na enkele stressvolle dagen kwam het verlossende woord van de locatie en was er groen licht voor het Ik Hou Van Brabant team! En dat was maar goed ook, want aan alle positieve reacties te horen, had niemand dit bedrijfsuitje in Kaatsheuvel willen missen!

De kids werden buiten vermaakt met een spannende paintball strijd, zodat de ‘groten’ rustig zouden kunnen strijden. Nou van dat ‘rustig’ bleef al na enkele minuten weinig meer over! Team rood en blauw waren van het scoren van punten, terwijl het witte team vooral goed was in minpunten scoren. Uiteindelijk maakte de stand eigenlijk niet zoveel meer uit, als er maar eerlijk gewonnen kon worden en natuurlijk waren wij volledig neutraal en onpartijdig!
Na een kleine 2 uur strijd konden we het rode team tot winaar uitroepen met 80 punten, gevolgd door het blauwe team met 55 punten en tot slot het witte team met 46 punten.
Het was een kei gezellige middag en als je nog een reactie achter wilt laten onder de foto’s vinden wij dat helemaal super!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder