Teamuitje Valkenswaard

In het bruisende Valkenswaard waren we vandaag met de Ik Hou Van Brabant show te gast bij de Kempenhof om daar een teamuitje te organiseren waar nog lang over nagepraat wordt!

Met lootjes was iedereen eerlijk verdeeld in teams Rood, Wit en Blauw. Met al die dames beloofde het een drukke maar gezellige avond te worden. Over en weer werden er flink wat punten gescoord. Eerst lag team rood nog vol aan kop, maar later werden ze ruim ingehaald door team wit en blauw. Bij de laatste vraag waren de kaarten nog niet geschud en kon iedereen nog winnen. Team rood had inmiddels alweer een flinke inhaalslag gemaakt en team blauw ging aan kop. De laatste draai aan het rad was voor team wit, maar doordat het rad op “1” bleef steken, ging de overwinning naar team blauw met 77 punten. Team rood eindigde als tweede met 61 punten en team wit als derde met 51 punten.
Dames, bedankt voor deze avond. Laat onder de foto’s nog een leuke reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Judith mandigers
    18 november 2017 om 21:36

    Ik hou normaal helemaal niet van spelletjes maar ik vond deze avond zo super gezellig, helemaal top, ik heb me geweldig vermaakt. Een dikke dankjewel voor een hele fijne feest avond. Gr Judith

  • Cindy Koppen
    20 november 2017 om 09:33

    We hebben een supergezellige avond gehad, en het 15-jarig jubileum van de wijkzorg zal niet snel meer vergeten worden door deze geweldige avond. Zelfs diegene die niet zo van spelletjes houden waren ontzettend fanatiek. Bedankt voor de organisatie!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder