Teamuitje Oss – Team Handhaving!

In 2014 was het teamuitje in Oss met de Ik Hou Van Brabant show al een groot succes, deze keer koos Team Handhaving voor de Welcome On Board show en ook nu hadden we mede door een enthousiast publiek weer een kei gezellige middag! Met team Oostenrijk, Holland en Mexico hadden we een perfecte reis met overduidelijke winnaars!

Na een uitputtende wandeling in Ravenstein, was het goed toeven bij Elzenburg in Oss. Leuk om weer vele bekende gezichten terug te zien. Met een kleine vertraging door een rokende passagier, kon de vlucht vertrekken. Om de tijd te doden had het Welcome On Board team natuurlijk weer hele leuke spelelementen verzonnen. Er werden flink wat plus- en minpunten gescored bij het vlaggenspel, het vliegmaatschappijen spel en reisbureau spel. Daarentegen werden er met name punten gescored door team Holland door niks te doen!
Na een vliegreis met relatief weinig turbulentie (Ja, boven Mexico af en toe…) kon er niemand omheen dat team Holland deze reis gewonnen had met 80 punten, gevolgd door team Oostenrijk met 56 punten en tot slot team Mexico met 44 punten!

Thank you for flying with IHVB royal airlines en tot ziens! Volg ons ook op Facebook, we hebben een leuke actie voor 13 juni met een groot concert in Eindhoven!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder