Teamuitje gemeente Werkendam

Toen we door Guidion gespot waren bij NatuurlijkTomaat was het regelen van het teamuitje van de gemeente Werkendam niet zo lastig meer: Nodig het Ik Hou Van Brabant team maar uit en alles komt goed!

Zo waren we vandaag met de Ik Hou Van Brabant show te gast in de brandweerkazerne van Dussen. Met teams rood, wit en blauw werd er flink gestreden om de hoofdprijs. Het was duidelijk te zien dat elk team zijn eigen competenties had. Zo had het rode team flink wat lef. Helaas leidde deze competentie af en toe ook tot flink wat minpunten. Team blauw had de eigenschap “Zelfvertrouwen”. Al gelijk bij de start werd het volste vertrouwen uitgesproken in hun teamcaptain Ad. Hij zou hun team wel even de overwinning brengen. Tot slot had team Wit het gegooid op snelheid. Met hoge snelheid werden punten binnengeharkt bij vragen waar die grote rode knop gebruikt werd.
Na 2 spelrondes bleek de competentie “snelheid” de beste eigenschap te zijn voor de overwinning want de 1ste prijs ging naar team wit met 92 punten. Team blauw eindigde als tweede met 71 punten. Helaas voor team rood, zij gingen met de laatste plek naar huis met 54 punten.
Bedankt voor de gezellige avond! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Suus
    18 november 2017 om 11:57

    Superleuke avond! Bedankt!

  • gidion
    18 november 2017 om 22:15

    Super leuke spelavond gehad met een persoonlijk tintje. Een echte aanrader

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder