Teamuitje Geerts Gemonde

Het teamuitje van Geerts was vandaag een thuiswedstrijd in Gemonde. Met de Ik Hou Van Brabant spelshow bij Kloosterzicht werd het een teambuilding om niet snel te vergeten.

Team rood, wit en blauw gingen vandaag de strijd aan en de juiste antwoorden kwamen regelmatig uit een hoek waarvan je het niet zou verwachten! De één wist zo’n beetje alle muziekvragen, de ander had een scherp oog voor de bekende Brabanders die uit een dier tevoorschijn kwamen en weer een ander team had heel andere kwaliteiten! We moeten wel zeggen dat jullie een team hebben dat weet wat samenwerken is en een gezonde dosis strijd en overwinningsdrang heeft.
Na 2 uur won het blauwe team met een monsterscore van minstens 127 punten, gevolgd door het witte team met 81 punten en tot slot het rode team met 51 punten.
Bedankt voor de gezelligheid en vergeet niet om onder de foto’s een reactie achter te laten!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Ciske Visser
    28 september 2014 om 17:13

    Het was een gezellige, competitieve en zeer geslaagde avond op de personeelsavond van Geerts uit Gemonde met als onderdeel Ik hou van Brabant. Ondanks de verwoede pogingen van team Rood en Wit, ging team Blauw er met de overwinning vandoor met de topscore van 127 punten. Een teamuitje zal zeker slagen als het team van ‘Ik hou van Brabant’ is langs geweest!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder