Teamuitje Fokus Wonen Schijndel

Deze durdeweekse dinsdag was Fokus Wonen uit Schijndel te gast bij Kerkzicht en natuurlijk mocht de Ik Hou Van Brabant spelshow niet ontbreken! Gelukkig geen teamuitje met oud-Hollandse spelen maar een spelshow waar nog lang over nagepraat wordt!

Team rood en wit namen al snel een flinke voorsprong op team blauw. En toen team blauw eindelijk 3 punten had weten te scoren, draaide Bep de pech en stonden ze weer op nul punten! En zo namen het witte en rode team om beurten de koppositie over. Team wit wist zo’n beetje alle logo’s, terwijl team rood weer uitblonk in het raden van de dieren die in een bekende Brabander veranderden. Liedjes uit de oude doos, dat ging dan nog wel bij het blauwe team, maar voor de hits van na 1990 moest je bij het witte team zijn!
In de tweede helft wist het blauwe team toch nog aansluiting te vinden bij het rode en witte team en na het inzetten van de Drieka’s, had iedereen weer gelijke kansen. Hoe ze het deden weet eigenlijk niemand, maar ineens stond team blauw aan kop en waar niemand meer rekening mee hield gebeurde: Team blauw ging met de overwinning naar huis met 80 punten! Gevolgd door team wit met 58 punten en tot slot team rood met 50 punten!

Iedereen kei bedankt voor deze gezellige durdeweekse dinsdagavond en laat onder de foto’s nog even een reactie achter!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Francien van Zurphen
  10 december 2014 om 14:56

  Kei toffe avond. Zeker voor herhaling vatbaar. Gr.

  • Conny
   11 december 2014 om 16:29

   Was zeker een zeer geslaagde avond. Ontzettend leuk hoe het spel geleid werd door jullie!
   en wat een heerlijk ‘foute’ aankleding met die lampenkapjes, schortjes en mutsjes.
   Top!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder