Een teambuilding in Venray organiseren? Pop-Up Uitjes uitnodigen! Met de Just Beat It spelshow hebben we van het teamuitje van ’t Nest uit Venray een teambuilding gemaakt om niet snel te vergeten!

Zo zie je maar weer dat mond op mond reclame de beste is. Een tijd geleden zijn we gespot bij ’t Viltje en daarom waren we vandaag te gast bij dit teamuitje in Venray om er ook hier een mooi feest van te maken. En dat is gelukt! Waar het in het begin een klein beetje onwennig was, was het ijs daarna al snel gebroken. De teams Oranje, Groen en Blauw namen het tegen elkaar op in deze spelshow. De Just Beat It spelshow is een spelshow vol met actie, leuke opdrachten en natuurlijk met de Foute Bingo als rode draad. Natuurlijk vielen er weer veel punten, maar bovenal hele mooie prijzen te winnen. Na 2 spelrondes en een hele hoop pech voor team Blauw ging team Oranje er met 111 punten met de overwinning vandoor. De tweede plek was voor team groen met 106 punten en tot slot team Blauw met 26 punten.
Beste mensen, dank je wel voor jullie enthousiaste deelname aan deze teambuilding in Venray en graag tot de volgende!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Judith
  5 november 2023 om 19:23

  Wat een top avond hebben we met z’n allen gehad!! Ondanks dat ik in team blauw zat en wij dus gigantisch hebben verloren was het vooral heel veel lachen, gieren, brullen. Met hilarische opdrachten en sfeerbrengende bingo prijzen was deze teamavond een groot succes!!
  Dank je wel Pop Uppers voor deze geslaagde avond en misschien nog eens tot ziens (voor de derde keer😉)

 • Mandy Fransen
  6 november 2023 om 12:38

  Enorm genoten van een fantastische avond! Pop up uitjes, ik had er zelf nog nooit van gehoord. Een collega tipte ons dat dit misschien wel leuk zou zijn voor ons clusterhfeestje. Nou, ze heeft echt geen woord teveel gezegd. Wat een gave spelshow waar allerlei leuke spellen en een toffe bingo de revue passeerden. We werden met zijn allen steeds enthousiaster en hebben dan ook veel lol en plezier beleefd. Dankjewel voor de heerlijke avond!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder