Teambuilding Vanderlande Veghel Leesthoeve

De elfde van de elfde, de dag van de onnozelen en gekken, de dag waarop het carnavalsseizoen weer begint, de dag van de teambuilding van Vanderlande uit Veghel! Met de Ik Hou Van Brabant spelshow werd het een teambuilding waarover nog lang nagepraat wordt!

De organisatie had de activiteit goed geheim weten te houden, zodat het voor iedereen een verrassing was wat er zou gaan gebeuren. Toen we aan het opbouwen waren, werd er al druk gespeculeerd, maar toen de show nog maar net van start was, gingen alle remmen los! Onder leiding van captains Jennifer, Mark en Patrick wilde ieder team wel met de overwinning naar huis. Dat lukte overigens bij het ene team wat beter dan bij het andere.
Na een ruststand van 13 punten voor blauw, 37 punten voor rood en 44 punten voor wit, leek de strijd al gestreden voor het blauwe team. Na de pauze gaven ze de strijd nog niet op, maar tegen het witte team van Patrick was niemand opgewassen. Of het nou ging om liedjes raden, logo’s raden of het herkennen van bekende Brabanders, over de hele linie werden punten gescored. Hierdoor eindigde het witte team met 130 punten als eerste, het rode team met 67 punten als tweede en het blauwe team met 47 punten als derde.
Wij hebben een kei mooie avond gehad en aan jullie reacties te horen is het voor jullie ook een geslaagde teambuilding geweest! We zouden het leuk vinden als je hieronder ook nog een reactie achterlaat, zodat ook andere Vanderlande afdelingen en andere organisatoren kunnen zien wat jullie ervan gevonden hebben!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Natascha
  12 november 2014 om 00:29

  Het was een super toffe avond. De meesten gingen heerlijk los en wat was iedereen fanatiek!
  Ik heb geen negatieve geluiden gehoord, dit is zeker een aanrader.

 • patrick
  12 november 2014 om 01:23

  Het was gezellie een echt tof feestje!!

  Bedankt all.

 • Henrico
  12 november 2014 om 18:44

  Het was een hele gezellige avond , alles was goed geregeld en we hebben heel veel lol gehad.

  Het is zeker een aanrader, en voor herhaling vaatbaar

 • ad
  15 november 2014 om 10:58

  ik vond het een kei leuke en gezellige avond .

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder