Teambuilding Tilburg met SBO Zonnesteen

Voor deze teambuilding in Tilburg waren we te gast bij SBO Zonnesteen met de Just Beat It Spelshow!

Ruim op tijd waren we in Tilburg, want er was een “Supercel” voorspeld. Gelukkig bleek dit achteraf wel mee te vallen, maar beter het zekere voor het onzekere. Want we hadden deze teambuilding natuurlijk niet willen missen, maar dat geldt ook voor degene die er vanmiddag niet bij waren. Het was een super middag waarbij we met de Just Beat It show flink hebben gestreden en gelachen. De organisatie had alle deelnemers wij gemaakt dat iedereen een cowboyhoed mee moest brengen en dat ze “Kom pak je lasso maar” moesten oefenen. Hier hadden we mooi gebruik van gemaakt en iedereen in het begin ook nog een beetje op een verkeerd been gezet. Gelukkig voor jullie gingen we niet line-dancen, rodeo stier rijden of lasso werpen. In plaats daarvan gingen de deelnemers in 3 teams de strijd met elkaar aan. Omdat iedereen zo fanatiek was en de teams de verdubbelaar op tijd in wisten te zetten, werden er flink wat punten gescoord. Dat de eindstand voor alle 3 de teams boven de 100 ligt, komt maar zelden voor. Na 2 spelrondes ging de overwinning van deze teambuilding naar team Groen met 144 punten. De tweede plek was voor team blauw met 124 punten en tot slot team oranje met 104 punten.
Mensen vaan SBO Zonnesteen, ontzettend bedankt voor deze gezellige middag bij jullie in Tilburg en graag nog een keer tot ziens. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Pascale
    20 mei 2022 om 19:46

    Super bedankt voor de gezellige middag. Was geweldig om dit weer eens te kunnen doen met het team na zo’n lange tijd van niets mogen! Ik had het voor geen goud willen missen!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder