Een teambuilding in Oss organiseren? Dat is geen probleem in de feestzaal van Clemens in Oss en is al helemaal geen probleem met de spelshows van Pop-Up Uitjes!

Vandaag waren we te gast in Oss voor de teambuilding van Tenzing accountants. Na een heerlijk diner was er geen tijd om uit te buiken. Nee, gelijk aan de slag met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Niemand wist wat hen te wachten stond, maar al snel was het ijs gebroken en konden we een mooi 2 uur durend feestje bouwen. Even leek het een eenzijdig feestje te worden. Team rood sprokkelde zo’n beetje alle punten bij elkaar en liet weinig over voor team wit en blauw. Maar toen team wit en blauw eenmaal de smaak te pakken hadden, wisten ook deze teams de nodige punten te scoren. Zo was er in de finale toch nog vanalles mogelijk. Een flinke draai aan het rad door team Blauw had zomaar alles om kunnen draaien, maar helaas bleef het rad op de “1” steken. Daarmee ging de overwinning van deze teambuilding naar team Rood met 90 punten. Team Wit eindigde als tweede met 60 punten en tot slot team Blauw met 52 punten.
Beste mensen, jullie hebben bewezen dat je in Oss perfect een teambuilding kunt organiseren! Wij zien jullie graag nog een keer terug op een ander bedrijfsuitje, een familiedag of misschien wel een groepsuitje. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Doorlezen