Teambuilding Oss met IKC Regenboog

Het is de week van de teambuilding uitjes van basisscholen en kindopvang centra! Vandaag hadden we een teambuilding met IKC Regenboog in Oss met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Het kostte wat moeite om iedereen van het werk te krijgen, maar toen dat eenmaal gelukt was, kon de teambuilding beginnen. Met Ramon als captain van het blauwe team en Greetje als aanvoerder van het witte team kon voor deze 2 teams de strijd alvast beginnen. Gelukkig werd het rode team ook al snel versterkt door hun captain Carlo waardoor ook zij op volle sterkte waren. Tijdens deze middag werd er stevige maar vooral gezellige strijd geleverd door de 3 teams. Met de nodige humor en klets werden er over en weer punten gescoord met de verschillende spellen. Het is onbekend wat Carlo aan het doen was waardoor hij te laat kwam, maar wij vermoeden dat hij zich nog snel even heeft ingelezen in “Brabant”. Want met zijn Rode team ging hij met de overwinning naar huis met 81 punten! Team wit eindigde als tweede met 75 punten en tot slot team blauw met 69 punten.
Allemaal kei bedankt voor deze gezellige teambuilding in Oss en wie weet tot de volgende keer! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd skôn!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Inéz
    25 januari 2019 om 21:38

    Bedankt voor de erg leuke en afwisselende middag. We hebben genoten!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder