Teambuilding op 1,5 meter met ’t Startblok

Een teambuilding op 1,5 meter afstand organiseren? Team ’t Startblok uit Nijmegen vond de perfecte plek, het perfecte entertainment en het perfecte weer!

De start van het schooljaar werd gevierd met de Welcome On Board show van Pop-Up Uitjes. En wat is er nou mooier om deze spelshow en pubquiz op het strand t4e spelen? En dat is nou precies waarom ze de Stek aan de Waalkade in Nijmegen hadden uitgekozen. In een 2 uur durende show hebben we er echt een feestje van gemaakt! Team Holland, Mexico en Oostenrijk namen het tegen elkaar op en wij kunnen je verzekeren dat dit echt een strijd werd! Een feestje waarbij gespeeld werd met de app, er mooie prijzen te winnen waren met Heidi’s Prijzenslag en de juiste muziek op de juiste momenten de boel opzweepte.


Na 3 rondes en een korte tussenstop ging de overwinning naar Team Mexico! Olé! Team Oostenrijk eindigde op de 2de plek en team Holland eindigde deze keer (Met of zonder valsspelen?) op de derde plek.
Wij vonden het echt een top vlucht! Zo zie je maar dat een teambuilding op 1,5 meter afstand organiseren uitstekend kan! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder