Teambuilding in Oisterwijk met het team van de Hema’s van Oisterwijk en Berkel-Enschot, daar kan het Pop-Up Uitjes team ook dit jaar niet ontbreken! Na het succes met de Ik Hou Van Brabant show tijdens de teambuilding in 2018 waren we vandaag te gast met de Just Beat It show.

Wat ons werk zo leuk maakt? Dat we op de meest uiteenlopende plekken een show mogen geven! Vandaag stonden we midden in de Hema in Oisterwijk! Ook dit jaar werd de jaarlijkse vergadering weer aangegrepen om meteen aan teambuilding te doen. In 3 teams werd er door de teams samengewerkt om zo samen naar de overwinning te werken. Dat lukt bij het ene team wat beter dan bij het andere team (Hè team oranje). Gelukkig had de verschillen in de score geen invloed op de sfeer, want die was uitstekend! Na 2 spelrondes, een hoop humor en gezelligheid en de nodige bingo’s was het tijd voor de finale. Een finale waarin nog vanalles gebeurde met de score waardoor we de volgende einduitslag kregen:
Eerste plek: Team blauw met 119 punten
Tweede plek: Team groen met 100 punten
Derde plek: Team oranje met 44 punten
Jongens en meisjes, dames en heren, dit was weer een teambuilding om niet snel te vergeten! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Chantal
    24 mei 2019 om 10:54

    Het was net als de vorige keer weer super!
    Echt een aanrader!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder