Teambuilding Kraamzorg Den Bosch

Kraamzorg op zich is al teambuilding, maar als je dan met al je kraamzorgcollega’s uit Den Bosch een leuk uitje gaat doen met Just Beat It, dan heb je écht een teambuilding!

Bij onze partner Stanserhorn in Heeswijk-Dinther was het goed te hebben! Heerlijk eten, genoeg te drinken en natuurlijk de onvergetelijke Just Beat It spelshow. Een show vol actie waarbij iedereen aan de bak mag met leuke opdrachten en echte breinbrekers. Een show vol met muziek en met name veel gezelligheid, waardoor de tijd voorbij vloog. Tussendoor werd er natuurlijk regelmatig aan het bingorad gedraaid, want er vielen tijdens deze teambuilding genoeg foute prijzen te winnen uit onze bingoprijzenwinkeltje!

Na 2 spelrondes en flink veel lol, kon er dan toch maar 1 team de winnaar zijn en dat was deze keer team Oranje! Met 105 punten gingen zij er met de prachtige foute Just Beat It bokaal vandoor. Team Blauw eindigde als tweede met 89 punten en tot slot team groen met 62 punten.

Dames, ontzettend bedankt voor de gezelligheid en graag nog een keer tot ziens in Den Bosch of natuurlijk op elke andere locatie!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder