Teambuilding Ik Hou Van Kerst met Hema

De primeur van de Ik Hou Van Kerst Show van dit seizoen ging naar de teambuilding van de Hema Oisterwijk, Boxtel, Berkel Enschot en Wijk en Aalburg in Oisterwijk!

Na eerdere successen bij de Hema werd er vandaag bij de kerstborrel flink uitgepakt. Naast de spelshow zorgden we ook voor de foodtruck Blond Bakt zodat iedereen met een goede maaltijd aan de slag kon in de strijd van het jaar. Natuurlijk ging de strijd met name om de eeuwige roem (en een klein beetje om de hoofdprijs). De medewerkers van de verschillende vestigingen werden gemixt over de teams zodat er een echte teambuilding ontstond. Fanatiek werd er deelgenomen aan de spellen waarin het kerstthema verwerkt was. En speciaal voor deze editie werd er zelfs een wedstrijd gehouden welk team het snelst een complete Hema stelling in elkaar kon zetten en vullen! Het was een fantastische start van het kerst seizoen met jullie als gruwelijk enthousiast publiek!
Uiteindelijk kon er maar 1 team winnen en dat waren de kerstmannen en -vrouwen met maar liefst 157 punten! Team Wit eindigde als tweede met 54 punten en tot slot team Blauw met 53 punten. Met een kleine after party werd de avond helemaal in stijl afgesloten!
Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Chantal
  11 december 2019 om 00:24

  Het was wederom een topavond!
  Hopelijk gaan er deze nog meer volgen.met jullie!

 • Carla
  11 december 2019 om 10:33

  Het was weer super gezellig!! Bedankt

 • Corrine
  11 december 2019 om 16:52

  Het was weer zeer gezellig geweest

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder