De jaarafsluiting voor devisie Bodem van Heijmans werd afgesloten met een teambuilding met de Ik Hou Van Kerst spelshow.

Na een goede lunch en een terugblik op het jaar was het gingen de teams van OCE, GV en Sanering de strijd met elkaar aan. Als echte kerstmannen, dartele rendieren en fantastische elfjes werd er met de nodige humor en gezelligeheid in 2 rondes fanatiek deelgenomen aan de spellen met het thema “Kerst”. Gelukkig waren zowel jullie als wij niet van het al te serieuze en hadden we de nodige inbreng van de firma Heijmans toegevoegd waardoor deze show ook écht jullie show werd!
En dan… aan het eind…. kan er maar 1 team winnen en dit keer waren dat de lieftallige elfjes onder leiding van Hugo met 72 punten. Team rood eindigde als tweede met 52 punten en tot slot team Rendieren met 45 punten.
Medewerkers van devisie Bodem van Heijmans, het was een mooie en goede teambuilding. Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een fantastisch nieuwjaar! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder