Teambuilding Fioretti College Veghel

De teambuilding van het Fioretti College werd er één om nooit meer te vergeten! Na diverse teambuilding activiteiten op school, werd het middag programma verzorgd bij zaal Kerkzicht in Loosbroek met de Ik Hou Van Brabant spelshow, de Biergoochelaar en natuurlijk mocht ook Fotohokje niet ontbreken!

Voor de enthousiast groep van zo’n 130 medewerkers van het Fioretti College in Veghel wist het Pop-Up Uitjes team samen met partner Kerkzicht een onvergetelijke middag te organiseren. Het uitje was niet zomaar door ons georganiseerd, het was de stageopdracht van hun eigen leerling Lisa die bij Pop-Up Uitjes stage had gelopen. Dat na afloop verschillende leraren een dikke duim naar Lisa opstaken en haar mooie complimenten gaven, zei meer dan genoeg over deze fantastische middag.
De groep werd verdeeld in 6 teams zodat iedereen de hele middag zich kon vermaken met de diverse activiteiten. Zo gingen groepen 1, 2, 3 en daarna 4, 5, 6 de strijd met elkaar aan met de Ik Hou Van Brabant spelshow. De groepen die niet bij deze show waren konden genieten van de goocheltrucs van de Biergoochelaar, op de foto met fotohokje en gezellig samen kletsen met de stellingen uit onze humorpot. Oh ja, voor de mensen die ’s ochtends hun bloemstuk nog niet af hadden, konden buiten in het zonnetje hier nog lekker aan werken. Natuurlijk zorgde het team van Zaal Kerkzicht uit Loosbroek voor een heerlijke lunch en diner en waren er drankjes genoeg voor iedereen!
Alle medewerkers van het Fioretti College in Veghel ontzettend bedankt voor deze fantastische teambuidling! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Heel graag tot ziens!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder