Teambuilding Den Bosch bij Art Of Living

Een teambuilding die bestaat uit iets educatiefs en iets luchtigs, dat is een combinatie die perfect past bij Art Of Living in Den Bosch. Zo was er vandaag voor de afdeling Radiologie van het JBZ uit Den Bosch een workshop nonverbale communicatie welke afgesloten werd met de Ik Hou Van Brabant spelshow. Aan de reacties te horen bleek dit een uitstekende match te zijn!

Nadat iedereen genoten had van de lunch en de workshop kort bezonken was, stond het Pop-Up Uitjes team klaar met de Ik Hou Van Brabant spelshow om de teamgeest nog even te versterken. Onder leiding van captains Ellen, Angelique en Bianca gingen team Rood, Wit en Blauw de strijd met elkaar aan. Al snel nam team rood de leiding en bouwde ook gelijk een flinke voorsprong op. Gelukkig lieten team wit en blauw het er niet bij zitten waardoor bij de pauze de scores weer redelijk dicht bij elkaar lagen. In de tweede ronde moesten de drie teams daarom alles nog uit de kast trekken om met de overwinning naar huis te gaan. En zoals het bij een goede teambuilding hoort, werden de dames in de tweede ronde ook nog eens bloedfanatiek om te winnen. Helaas voor team wit en blauw bleek team rood onverslaanbaar. Team rood ging dan ook met de overwinning naar huis met 96 punten. Team blauw eindigde als tweede met 74 punten en tot slot team wit met 60 punten.
Dames, bedankt voor deze gezellige teambuilding en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder