Of wij met de Just Beat It show naar De Meern willen komen voor de teambuilding van De Krullevaar? Natuurlijk!

Iedereen vroeg zich af wat er voor deze teambuilding op het programma stond. Het “foute” atribuut gaf al een kleine hint voor de foute bingoprijzen die deze middag tijdens de Just Beat It show te winnen waren. Het zou een teambuilding worden om niet snel te vergeten!
Nadat iedereen in team Blauw, Oranje of Groen ingedeeld was kon de strijd beginnen. Werd er eerst nog twijfelend vanuit de achtergrond gekeken, al na enkele minuten werd iedereen fanatiek en wilde iedereen wel met die Just Beat It Bokaal naar huis! Het werd een gezellige middag waarbij uitstekend samengewerkt werd, er af en toe wat rivaliteit ontstond en waarbij zeker ook de lachspieren weer flink getraind zijn.
Na 2 spelrondes en een spannende finale bleek team Oranje het sterkste team te zijn! Zij wonnen met 111 punten deze editie van Just Beat It. Op de tweede plek eindigde team blauw met 102 punten en tot slot team groen met 88 punten.
Dames, super bedankt voor de gezellige middag bij jullie basisschool De Krullevaar in De Meern en graag nog eens tot ziens! Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Irene
    30 mei 2019 om 20:00

    Ook al was team groen de eigenlijke morele winnaar van deze geweldige middag (😁😁), Ik feliciteer team oranje uiteraard met hun fantastische overwinning! Dankjulliewel team popup-uitjes voor deze hilarische en onvergetelijke middag!

  • Miranda
    31 mei 2019 om 09:36

    Wat was het een onwijs leuke middag!!! Bedankt!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder