Teambuilding Civil bij ’t Hôfke in Handel

Vanuit Geffen gingen we richting Handel om bij ’t Hôfke de Ik Hou Van Brabant spelshow te spelen met Civil uit Goirle. Het jaarlijkse teambuildingsuitje met partners bestond dit jaar uit een vol programma, afgesloten met de Ik Hou Van Brabant spelshow!

De dag begon met een lunch waarna een solextocht, afgewisseld met kleiduifschieten, op het programma stond. Bij terugkomst werd een heerlijk diner geserveerd waarna er echt geen tijd was om uit te buiken. Het was gelijk tijd om tegen en met elkaar de strijd aan te gaan om de felbegeerde eerste prijs en natuurlijk de eeuwige roem. Even leek het erop dat de teams redelijk dicht bij elkaar bleven qua score, maar zo tegen het eind werd wel duidelijk dat, met name door de hoge reactiesnelheid, team Wit toch een maatje te sterk was voor team rood en blauw. Zeker bij het logo- en topospel werden er flink wat punten gescoord en toen ze ook nog eens het allersnelste waren bij het schortjes-letterspel, was de strijd eigenlijk wel gestreden. Zo kwamen we aan het eind van de show aan de volgende einduitslag:
1. Team Wit met 91 punten
2. Team Rood met 52 punten
3. Team Blauw met 32 punten
Dames en heren van Civil, het was ons een waar genoegen om vanavond bij jullie uitje te mogen zijn. Laat onder de foto’s nog een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Henk Zoontjens namens Civil Support Goirle
    18 september 2017 om 15:20

    Namens Civil Support uit Goirle willen we het Team Ik Hou Van Brabant bedanken voor de super leuke avond die wij gehad hebben. De gezellige en enthousiaste spelleiding hield de touwtjes goed in handen. Dit was nodig door de hilarische en komische momenten op deze geweldige avond.
    Voor herhaling vatbaar.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder