Teambuilding Cello in Boxtel met Just Beat It!

Na een succesvolle Ik Hou Van Brabant show, een onvergetelijke Welcome On Board Show, waren we vandaag bij de teambuilding van Cello weer te gast bij Café D’n Boer in Boxtel. Dit keer met de Just Beat It Spelshow.

We werden al gelijk warm onthaald en links en rechts werd er al zenuwachtig gekeken… Wat zou er allemaal gaan gebeuren… Nadat Thera iedereen ingedeeld had in een team kon de strijd beginnen. In twee spelrondes zou er flink gestreden gaan worden om de felbegeerde Just Beat It beker. De teams waren aardig aan elkaar gewaagd en zo gingen de scores ook mooi gelijkop. In tegenstelling tot onze Just Beat It show van vorig weekend, regende het deze avond bingo’s waardoor er door alle 3 de teams een flinke score neergezet werd en bijna niemand met lege handen naar huis ging. Na 2 spelrondes en een spannende finale, waarbij team groen helaas de pech had dat ze de helft van de punten kwijt waren geraakt, ging de overwinning naar team Blauw met 115 punten! Team oranje eindigde als tweede met 110 punten en tot slot team groen met 46 punten.
Het was net als de vorige keren weer een fantastische avond en weer een teambuilding om niet snel te vergeten! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder