Teambuilding bij Boerke Mutsaers in Tilburg

Een teambuildingsdag en dat zelfs voordat je aan de slag bent gegaan bij KPMG! Dat doe je natuurlijk met de Just Beat It show in Tilburg!

Nadat we gespot waren met de Ik Hou Van Brabant show was de invulling van deze teambuilding zo geregeld. Na een bakje koffie of thee kon de strijd beginnen bij Boerke Mutsaers in Tilburg. Teams Oranje, Blauw en Groen gingen de uitdaging aan om met de felbegeerde Just Beat It Bokaal aan de haal te gaan. Wij vonden het echt “kei” mooi om te zien hoe mensen die elkaar net kennen zo snel samen een team kunnen vormen! Na een flink aantal in rap tempo wisselende battles stond team blauw aan kop. In de finale mochten team oranje en groen nog even ruiken aan de overwinning maar door al die minpunten voor team groen en de schamele pluspunten voor team oranje ging team blauw er met de Just Beat It Bokaal vandoor!
Dames en heren, het was echt een top middag en met het werken als één team komt het wel goed met jullie! We vinden het altijd leuk als je nog een reactie achter wilt laten onder de foto’s…

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Nick
    7 december 2017 om 16:39

    Top middag gehad. Het was werkelijk hilarisch en de aankleding en attributen maakten de belevenis helemaal af.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder