Teambuilding basisscholen en kinderopvang Ravenstein

Een teambuilding voor 2 basisscholen en een kinderopvang, dat was voor ons ook de eerste keer! Vandaag waren we in Ravenstein voor de teambuilding van BS ’t Ravelijn, BS De Bogaard en Kinderopvang De Eerste Stap met de Ik Hou Van Brabant spelshow.

Met de nodige hapjes en drankjes op tafel konden de deelnemers van deze teambuilding binnenkomen en kon de stijd van deze middag beginnen. Team Rood, Wit en Blauw streden onder leiding van hun captains om de felbegeerde hoofdprijs van de Ik Hou Van Brabant spelshow. Deze middag ging de strijd en de bijbehorende scores mooi gelijk op, de teams waren echt aan elkaar gewaagd. Wist het ene team bij de eerste noot al het liedje te raden, was het andere team weer supersnel met ons schortjesspel. Doordat de scores dicht bij elkaar lagen, was in de tweede ronde nog alles mogelijk. Helaas voor teams rood en blauw ging team wit er met de overwining vandoor met 79 punten. Team rood eindigde als tweede met 64 punten en team blauw eindigde als derde met 61 punten.
Bedankt voor de gezellige teambuilding hier in Ravenstein en tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder