Teambuilding Actemium C&E Veghel

Het heeft even op zich laten wachten, maar dit jaar is het dan eindelijk zover… De Ik Hou Van Brabant spelshow als teambuilding van Actemium BU C&E in Veghel. Dit jaar hadden Dirk, Johan en Jennifer het thema “Brabant” gebruikt. Wat is nou toepasselijker dan om als locatie te kiezen voor Het Brabants Museum in Gemert en als activiteit voor de Ik Hou Van Brabant spelshow!

Na een Tour De Boer en een inleidend woordje van Dirk, kon de strijd beginnen. Voor deze keer waren we toch een tikkeltje gespannen, want om voor zoveel collega’s een show weg te geven, is toch anders dan anders. Met captain Marc, Jeroen en Erik was de toon van de middag al gelijk gezet. Vanaf minuut nummer 1 gingen de 3 teams voor de overwinning. Natuurlijk kwamen er de nodige apen, muziekfragmenten en leuke andere spelletjes aan te pas om iedereen scherp te houden. Er werd zelfs voor gezorgd dat muziekkenner Adriaan bijna naar Mouterij Albert moest voor een storing. Hoezo fanatiek??? En als klap op de vuurpijl hadden we deze keer onze eigen Mister Chung: Sandeep!
Diverse collega’s hadden wel eens gehoord dat wij de Ik Hou Van Brabant spelshow presenteerden, maar hadden eigenlijk geen idee hoe het nou allemaal in zijn werk ging. Nou, zo dus!
Na 2 spannende spelrondes ging de eer toch naar het blauwe team en zij gingen met de overwinning naar huis met 91 punten
1. Het blauwe team met 91 punten
2. Het rode team met 87 punten
3. Het witte team met 52 punten

Aan de vele positieve reacties te horen, was de middag zeer geslaagd. Als je nog eens wat zoekt voor een leuk uitje, je weet ons te vinden! Vergeet natuurlijk niet onder de foto’s nog een reactie achter te laten, dan kunnen anderen ook zien hoe jullie het ervaren hebben!

Houdoe en bedankt
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • marc van rooij
  22 september 2013 om 13:32

  Hallo Manon & Jeroen,

  mede dankzij jullie was het een super BU uitje.
  Profesioneel, goed op gezet en wat hebben we een lol gehad.
  Helemaal TOP.
  Keep on going

 • Mariska Embrechts
  23 september 2013 om 11:22

  Hey Entertainers,
  Mede dank zij jullie hebben wij een hele gezellige middag gehad met veel humor.
  Manon, complimentje voor jou. Je hebt het erg leuk en professioneel gepresenteerd.
  En Jeroen zonder jou was het natuurlijk niet af geweest. Jullie zijn een mooi team samen.
  BEDANKT!!!!
  Groetjes, Mariska

 • Evelyn van der Veen
  23 september 2013 om 19:50

  Hoi Jeroen en Manon,
  Wat zijn jullie een leuk team samen. Spelletjes waren top!
  Groetjes Evelyn en Ron

 • Johan van de Ven
  27 september 2013 om 07:34

  Jeroen en Manon,

  Een quizje organiseren voor je directe collega’s is toch wel net een stukje spannender kunnen we ons voorstellen, maar oh oh oh wat deden jullie het fantastisch!
  Namens de organisatie van het BU C&E Veghel uitje super bedankt voor de geweldige quiz die jullie voor ons verzorgd hebben. Wat hebben we gelachen :)!!!

  Gr. Jennifer, Dirk en Johan
  (ps. wie weet tot een volgend uitje???)