Team uitje basisschool De Borch in Rosmalen

We schrijven dinsdag 2 februari 2012, de dag van het 10-jarig huwelijksjubileum van Maxima en Wim Lex, de dag dat de mussen van het dak vriezen en de dag van het TOM uitje (Team, OR en MR uitje) van basisschool de Borch in Rosmalen. Met een mooie groep van ruim 30 teamplayers verzorgden wij de Ik Hou Van Brabant quiz- en spelshow!

De avond begon goed voor het rode team want het rad bleef voor hen al snel op 10 punten steken. Ook het blauwe team kon goed meekomen, alleen het witte team kon maar niet van die maagdelijke ‘0’ afkomen. Gedurende de show was het dan ook lang de strijd tussen het rode en blauwe team en had het witte team moeite om bij te komen. Maar je kent het gezegde: Waar 2 vechten om 1, gaat de ander er mee heen! Dat was ook deze keer het geval!
Vlak voor het eind van de show kwam het witte team op stoom en bij de laatste vraag stonden het rode en blauwe team op 67 punten en het witte team op 62. Het witte team wist met de laatste vraag geen verschil te maken en kwam de stand op 67 voor rood en blauw en 66 voor het witte team. Toen het witte team ook de aller- aller- allerlaatste vraag goed wist te raden, ging het witte team met de overwinning naar huis, want zij wisten het rad op de maximale “10” punten te laten eindigen!

Wij feliciteren het witte team met deze knappe overwinning!

Groeten van Jeroen en Manon!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Jolanda Raaijmakers bs. de Borch
    3 februari 2012 om 14:17

    Wat een prachtige spelshow hebben jullie Manon en Jeroen.
    Vanaf de 1e minuut zat de stemming erin en werd er volop gezongen, gelachen, gedanst in de polonaise en natuurlijk gestreden voor die 1e plek. Door de leuke afwisselende activiteiten, de aanstekelijke muziek en jullie enthousiasme was dit voor ons een super TOM avond!!!!
    Bedankt en houdoe war!!!! Jolanda van bs. de Borch Rosmalen