Super Welcome On Board show met HUB

Toen de Herman Broeren School, tegenwoordig HUB, weer iets te vieren had, was de keuze snel gemaaakt; Nodig het Ik Hou Van Brabant team maar weer uit, dan komt het wel weer goed! En zo was het weer één groot feest in Rosmalen, deze keer met de Welcome On Board show!

Het was weer een vakantieshow om niet snel te vergeten. De vlucht begon rustig, maar toen links en rechts de schoenen uitgingen en de wijntjes op tafel verschenen kwamen we toch wel in wat turbulentie terecht. Ondanks, of juist door, alle tumult, hebben we veel leuke spelletjes gespeeld. Het “Ik ga op vakantie en neem mee” spel bleek toch moeilijker dan gedacht en als je voor 11 attractieparken gaat bij een top 10 spel, dan is dat natuurlijk garantie voor een hoop gezelligheid!
Na een super mooie vlucht met tussenlanding in Parijs en waarbij team Holland een flinke achterstand had ingelopen, konden we toch alleen maar tot de conclusie komen dat team Oostenrijk vandaag te sterk was! Zij wonnen met 83 punten, gevolgd door team Mexico met 69 punten en tot slot team Holland met 59 punten.
Dames en heren, bedankt dat jullie deze keer met IHVB Royal Airlines vlogen. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter en je weet het: Mind Your Step!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Marijke Strik
    21 juni 2016 om 22:47

    Hoi Manon & Jeroen,
    Dank je wel voor jullie enthousiasme. Het was een zeer uitbundige vlucht, met veel plezier en één groot feest aan boord. En fijn dat er zoveel winnaars waren. (zie foto) Geweldig !!!!!!
    Groetjes Marijke

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder