Strijd en strij-je met Jos America in Haarsteeg

Zaterdag 20 mei 2017, een mooie dag voor het personeelsfeestje van Jos America bij De Hut in Haarsteeg. Natuurlijk mocht vandaag de Ik Hou Van Brabant spelshow en de afterparty met DJ Theo niet ontbreken!

Strijden en strij-jen, dat waren wel de thema’s van deze editie van Ik Hou Van Brabant! Het is alweer effe geleden dat er zoveel gestrijd werd tijdens de strijd, maar gelukkig kunnen we dat wel hebben hoor! In de eerste ronde leek het rode team, dat duidelijk het minst aantal teamleden had op dat moment, af te stevenen op een dikke overwinning. Maar na een aantal spellen zoals de Verboden Brabander, het logospel en het intro raden spel gingen team wit en rood aan het blauwe team voorbij. Ondanks dat het rad het witte team niet gunstig gezind was, gingen zij toch met de overwinning naar huis!
De einduitslag was deze avond als volgt:
1: Team wit met 69 punten
2: Team blauw met 55 punten
3: Team rood met 48 punten
Medewerkers van Jos America, bedankt voor de gezellige avond en wie weet tot ziens! We vinden het altijd leuk om jullie reacties te lezen, laat daarom even een reactie achter onder de foto’s!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • PV Jos America
    6 juni 2017 om 13:07

    Manon en Jeroen, jullie gaven met je enthousiasme een vliegende start aan de avond (en een mooie terugblik via de website). Jullie hadden wat ons betreft nog wel even door mogen gaan voor een volgende ronde.

    Geweldig fijn fisje; wij houwe van Brabant!

    Bedankt en ga zo door

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder