Special Edition Kerstborrel Actemium met Ik Hou Van Kerst

Het werd met veel bombarie al aangekondigd: De Special Edition kerstborrel van Actemium zou dit jaar helaas zonder Tombola zijn, maar met de fameuze Ik Hou Van Kerst spelshow! Het aantal aanmeldingen was ongekend en zelfs de verkenners uit Doetinchem kwamen op dit spektakel af!

De druk was hoog, want de Ik Hou Van Brabant spelshow die eerder voor BU1 gegeven was, moest natuurlijk minimaal overtroffen worden. Speciaal voor deze editie waren 3 kerstvrouwen aangerukt om de captains van team rood, wit en blauw te zijn. Het werd een flinke strijd waarbij de teamspirit flink aangesterkt werd. Adriaan had deze keer toch wat moeite met de muziekvragen, de antwoorden van team wit stonken af en toe (nee, niet elke aap is Gerard Teeuwen!) en ondanks onze inspanningen om team blauw en rood te helpen, ging team WIT er vandaag met de overwinning vandoor!
Kortom het was weer een geweldige avond vol met strijd, de nodige slappe klets, geweldige prijzen (Opvallend dat Jos er al vroeg vandoor was…) en natuurlijk een flinke dosis gezelligheid en humor. Een Special Edition Kerstborrel om niet snel te vergeten!

Wij wensen jullie allemaal ontzettend fijne feestdagen en een geweldig 2016! Laat onder de foto’s een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

p.s. Voor wie volgend jaar weer een tombola wil, stuur een SMS of App naar Marc van Rooij met de tekst “Tombola AAN”!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder