Sneak preview met Ondernemersbelang HD

Wat een mooi platform om onszelf vandaag te presenteren: Het ondernemersbelang Heeswijk-Dinther! En hoe kun je jezelf nou beter presenteren dan met doen waar je goed in bent: De Ik Hou Van Brabant spelshow!

Speciaal voor vandaag hadden we een “Sneak preview” versie gemaakt van de show voor alle ondernemers van Heeswijk en Dinther (of is het inmiddels Heeswijk-Dinther?) zodat we in een klein uurtje iedereen hebben laten proeven van de Ik Hou Van Brabant sfeer.
Met captain Paul van het rode team, Reinier van team Wit en Ad van team blauw beloofde het een mooie strijd te worden. De drie teams streden fanatiek om de overwinning in spellen waarbij de vragen over Brabant afgewisseld werden met bekende Hadeejers en de logo’s van de lokale bedrijven. Ondanks de dappere strijd van team blauw en wit, wist team rood de vroege voorsprong prima te verdedigen en met een score 54 punten gingen ze ruim met de overwinning naar huis! Team Wit eindigde als tweede met 27 punten en tot slot sloot team Blauw het rijtje met 23 punten!

Ondernemers van HD, ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste deelname en je weet nu wie je voor het volgende bedrijfsuitje moet boeken 😉

Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder