De laatste Sint en Piet Quiz van het jaar! 6 december, het is weer mooi geweest, een maand vol spanning, veel gezelligheid, een maand met Sinterklaas en zijn Pieten!

Voor basisschool Rapenland was het Pop-Up Uitjes team te gast in ’t Boshuys in Best om nog 1 keer te knallen met de Sint en Piet Quiz voor volwassenen. En dat lukte perfect met dit leuke team van Rapenland, het was een middag om niet snel te vergeten. De Sint en Piet Quiz is dan ook niet zomaar een quiz, het is een spelshow waarin teams rood, wit en blauw het tegen elkaar opnemen met opdrachten, spellen, vragen en natuurlijk een flinke dosis sinterklaasmuziek. De 3 teams van vandaag waren aardig aan elkaar gewaagd, ze gingen qua punten gelijkop en ook aan enthousiasme ontbrak het bij de 3 teams zeker niet. Maar uiteindelijk kon er maar 1 team het winnende team zijn en dat was team Rood met maar liefst 179 punten doordat ze de 100 punten draaiden op het rad. Team blauw eindigde als tweede met 83 punten en tot slot team Wit met 57 punten.
Mensen van basisschool Rapenland, ontzettend bedankt en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder