Sint en Piet Bingoverhaal Den Bosch en Breda

Een Sint en Piet show voor 250 kinderen en minstens evenveel ouders en opa’s en oma’s, daarvoor vraag je natuurlijk het Pop-Up uitjes team! Dat dachten ze bij Avans Hogescholen in Breda en Den Bosch ook en zo speelden we met alle kinderen van de medewerkers en ouders het Sint En Piet Bingoverhaal!

Op 21 november waren we te gast op de hogeschool in Den Bosch en op 28 november in Breda om 2 groepen van 250 kinderen te vermaken. In 2017 waren we al te gast met de Ik Hou Van Sint En Piet Ren Je Rot show, een show vol actie en muziek. Natuurlijk hadden we dit jaar iets nieuws in petto: Het Sint en Piet Bingoverhaal waarbij alle kinderen een bingokaart hadden gekregen. Door onze presentatrice Manon werd een spannend verhaal over Emma voorgelezen en gelijktijdig werden er door de kinderen druk plaatjes en cijfers afgestreept. Na de spannende ontknoping was het natuurlijk tijd om Sinterklaas te ontvangen. Net als vorig jaar had de goedheiligman alle tijd voor de kinderen en bovenal had hij natuurlijk voor alle kinderen een mooi cadeau meegebracht!
Dames en heren, jongens en meisjes, het was net als vorig jaar weer een ontzettend gezellige middag met al die Pieten, Sinterklaas, ouders en al die lieve kinderen! Tot volgend jaar!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder