Show 5 RSZK Waalre met Ik Hou Van Brabant

Show 5 van 5 voor de RSZK (Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen). Voor deze laatste Ik Hou Van Brabant show voor de RSZK waren we te gast bij ‘t Hazzo in Waalre. De vrijwilligers waren in grote getalen gekomen om deel te nemen aan de show, die werd georganiseerd als dank voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Het blauwe, witte en rode team stonden al voor half 8 startklaar om te beginnen aan de Ik Hou Van Brabant show. Het rode en witte team liepen al snel een stuk uit op het blauwe team. We vinden het jammer dat sommige mensen van het blauwe team het idee hadden dat we bewust partijdig zouden zijn, want dat is nooit onze bedoeling geweest! De ruststand van 45 punten voor het rode team, 42 voor het witte team en 5 voor het blauwe team baarde ons ook zorgen. Gelukkig kwam het blauwe team in de 2de ronde toch op stoom en werden de nodige punten gehaald! Het rode en witte team hadden echter beduidend meer geluk bij het rad en met scores van ’10’ punten, werd de voorsprong alsnog snel groter.

De uitslag:
Het rode team ging met de overwinning naar huis met 99 punten, gevolgd door het witte team met 61 punten en de derde plaats was voor het blauwe team met 36 punten. Iedereen heel erg bedankt voor jullie deelname en of het nou aan die rode knop heeft gelegen…..

Macha en Annet bedankt voor de fijne samenwerking, de foto’s volgen binnenkort en graag nog eens tot ziens!

Houdoe!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • corrie verhappen
  2 november 2012 om 12:11

  Het was heel gezellig in het Hazzo gisteravond in Waalre.Ondank dat ik bij het verliezende team blauw zat,hadden wij wel het meeste plezier.Ik beveel jullie overal aan,zulke gezellige avonden wil ik wel meer.
  Corrie Verhappen vrijwilliger Hoevenakkers Waalre.

 • anneke donders
  2 november 2012 om 12:34

  was zo leuk en gezellig

  zeker voor herhaling vatbaar
  raad het veel feesten aan xxx

  anneke

 • Annelies Bazelmans
  2 november 2012 om 14:45

  Grandioos hebben veel plezier gehad en niet alleen om dat wij het rode team waren zo`n avond is voor herhaling vatbaar had voor mij langer mogen duren
  Annelies Bazelmans vrijwilliger `t Laar

 • c en a v.Barschot Hoevenakkers Waalre.
  2 november 2012 om 17:05

  Wij, C en A vonden het een geweldige avond ,dit hadden wij niet verwacht met z,n allen en is zeker voor herhaling vatbaar hebben de foto,s bekeken heel leuken mooi proficiat met deze uitvoering van vrijwilligersavond, en jullie zeker sukses met jullie programma, Anneke en Ceeske v Barschot vrijwilligers Hoevenakkers Waalre