Show 4 RSZK Bladel met Ik Hou Van Brabant

Show 4 van 5 voor de RSZK (Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen). Zalencentrum De Tipmast, midden in de bossen, dat was de locatie waar alle vrijwilligers van het RSZK uit Bladel uitgenodigd waren. Rond de klok van 6 uur stonden de eerste gasten al op de stoep, terwijl het Ik Hou Van Brabant team een Brabants kwartiereke te laat arriveerde. Helaas hadden we de afslag gemist en konden we genieten van de schoonheid die Belgie te bieden heeft! Gelukkig waren we ruim op tijd vertrokken zodat om half 8 de Ik Hou Van Brabant spelshow kon beginnen!

Deze keer was de groep weer lekker groot, zo’n 150 deelnemers. De leeftijd varieerde van jong tot mensen met wat meer levenservaring, waardoor we er samen een heel gezellige avond van hebben kunnen maken. De teams bleven qua score lekker dicht bij elkaar, zodat het spannend bleef tot het eind wie er met de overwinning vandoor zou gaan. Zowel het rode, witte als blauwe team wisten flink wat punten bij elkaar te sprokkelen bij het merkenspel, het raden van de bekende Brabanders en het raden van de hits van vroeger.
De uitslag:
De eerste plaats ging naar het Blauwe Team met 84 punten
De tweede plaats was voor het Witte Team met 81 punten
De derde plaats werd ingenomen door het Rode Team met 72 punten

Iedereen kei bedankt voor jullie deelname en we zien jullie graag nog eens terug bij een ander familieuitje, groepsuitje of vrijwilligersdag!
Houdoe Jeroen en Manon

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Toos kneefel
  1 november 2012 om 19:52

  Ondanks dat ik in het rode verliezende team zat….heb ik toch een kei gezellige avond gehad!
  Bedankt!

 • Riek Wouters
  2 november 2012 om 20:15

  Het was een geweldige avond, de teambuilding van Floriaan/Kempenland van de RSZK. Ik heb er erg van genoten en ons team (het blauwe) had ook nog gewonnen haha. Heel hartelijk dank voor de organisatie.