Sevenster uit Elsendorp te gast bij ’t Hofke

Eeterij ’t Hofke deed haar naam vandaag eer aan! Onder het genot van een scala aan hapjes en natuurlijk de nodige drankjes werden alle medewerkers van Sevenster uit Elsendorp vanavond beloond voor het harde werk van afgelopen jaar! Om het feest compleet te maken, was het Ik Hou Van Brabant team uitgenodigd om het entertainment te verzorgen!

Nadat de bodem gelegd was, was het al gelijk tijd voor de eerste ronde van het Ik Hou Van Brabant spel. Het voelde eerst allemaal nog een beetje onwennig, maar naarmate de tijd verstreek, dooide iedereen wel los! Na het hoofdgerecht wist iedereen waar ze aan toe waren en konden de nodige punten gescored worden. Het blauwe team had al een aardige voorsprong opgebouwd van 12 punten, maar dat zei natuurlijk nog helemaal niets. Hoe goed het witte team ook zijn best deed, het lukte maar niet om een flinke dosis punten te scoren. Het rode team daarentegen wist het blauwe team nog enige tijd te evenaren, maar aan het eind vleek het blauwe team toch heer en meester te zijn en ging met de overwinning naar huis!
De uitslag was als volgt:
3. Het witte team met 39 punten
2. Het rode team met 62 punten
1. Het blauwe team met 64 punten

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie gezellige en fanatieke deelname en graag nog eens tot ziens. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Houdoe en bedankt!
Manon en Jeroen

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • rene van vijfeijken
    14 december 2013 om 11:58

    zeer geslaagd super

    voor herhaling vatbaar. geef het door

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder