De vakantie is weer begonnen, een mooi moment voor de schooljaar afsluiting en dat kan natuurlijk alleen maar met de Just Beat It Spelshow van Pop-Up Uitjes!

Vandaag waren we weer een keer bij ’t Tunneke in Heesch om voor alle medewerkers van basisschool Eijkenwijs een fantastische start van de avond te maken. En dat was gelukt, want ze waren wel in voor een feestje. Na een jaar met die kinderen hopsakken, was het vandaag tijd om zelf lekker te ontspannen. Nou, van ontspannen kwam niet veel want iedereen moest aan de bak. Met leuke opdrachten, een grote dosis humor en gezelligheid en natuurlijk de foute bingo tussendoor, werd er flink gestreden. Gestreden om die prachtige foute gouden bokaal. Na 2 spelrondes en een spannende finale ging met 1 puntje verschil team Oranje er met de eerste prijs vandoor met 87 punten. Team Blauw eindigde als tweede met 86 punten en tot slot team Groen met 59 punten doordat ze in de finale dikke vette pech hadden 🙁
Mensen het was een onvergetelijke schooljaar afsluiting bij jullie in Heesch. Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Ook een fantastische schooljaar afsluiting organiseren of ga je een ander leuk bedrijfsuitje, familiedag of groepsuitje organiseren? Neem direct contact met ons op.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Lonneke van Lingen
    16 juli 2023 om 22:13

    Het was fantastisch! Leuke spelletjes en een goeie dosis humor! Super bedankt!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder