Show 3 RSZK Reusel met Ik Hou Van Brabant

Show 3 van 5 voor de RSZK (Regionale Stichting Zorgcentra de Kempen). De Wekker in Reusel, daar waren de vrijwilligers van het RSZK uitgenodigd voor het jaarlijkse teamuitje. Deze keer stond er iets unieks op het programma: De Ik Hou Van Brabant spelshow! Een gezellige show vol muziek, gezellige spelletjes en een flinke dosis humor en Brabantse gezelligheid!

Het blauwe team ging er direct als een speer vandoor! De eerste muziekvragen gingen allen naar het blauwe team en dan bleef het rad ook nog eens steken op de volle ’10’ punten. Tja, dan kun je als witte en rode team alleen maar nog beter je best doen om aan te haken. En dat was nou ook precies wat er gebeurde! Het rode en witte team kregen in de tweede helft steeds meer grip op het spel en er werden nog flink wat punten gescored.
Helaas was dit net niet genoeg om het blauwe team te stoppen en de einduitslag was dan ook als volgt:
1. Het blauwe team met 75 punten
2. Het rode team met 55 punten
3. Het witte team met 41 punten

Het was echt een kei gezellige avond, zoals ze dat op z’n Brabants zeggen! Hartelijk dank voor jullie deelname!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Emma van Rijthoven
  30 oktober 2012 om 08:12

  Hallo organisatie,
  Namens het blauwe team van RSZK in De Wekker danken wij jullie voor de gezellige originele avond. Iedereen heeft volop genoten. Het was spannend tot de laatste vraag. Voor herhaling vatbaar. Bijkomstigheid is wel dat ons team het beste was, haha. Hopelijk tot gauw.

 • Corrie van de Voort
  30 oktober 2012 om 19:55

  organisatoren,
  Bedankt voor de gezellige avond,ondanks de wat minder goede uitslag(wit)was het ‘n geslaagde sfeervolle avond en zeker voor herhaling vatbaar.