Ripse Ondernemers Vereniging in D’n Eik

Vandaag waren we voor de tweede keer in d’n Eik in Rips of all places! Een dorp met 1100 inwoners maar met een groep fanatieke ondernemers die zich verenigd hebben in de Ripse Ondernemers Vereninging ofwel ROV. Vandaag was het smoesje om de bedrijvendag te evalueren, maar natuurlijk ging het om de feestavond met de Ik Hou Van Brabant Spelshow!

Na een leuke introductie en het bekendmaken van de captains kon de strijd beginnen. Volgens Erwin moesten er eerst wat pilskes gedronken worden, maar ook op redelijk nuchtere maag ging het prima! Vanaf minuut 1 hebben we er een mooi feest van gemaakt in een show over Brabant, afgewisseld met wat foto’s van leuke collegaondernemers en echte Ripse logo’s!
Het witte team eindigde als laatste met 58 punten en ondanks dat het het blauwe team echt niet meezat bij het rad, eindigden zij op de tweede plaats met 86 punten. De hoofdprijs was vandaag voor het rode team, zij gingen met de overwinning naar huis met 94 punten!

Het was weer kei gezellig met jullie in D’n Eik en graag nog eens tot ziens! Een reactie hieronder vinden wij altijd leuk!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder