Op reis met Cafe-Zaal Kleijgeld – Welcome On Board

Wat een compliment om voor de 2de keer terug te mogen komen met 1 van onze shows! Vandaag waren we met de Welcome On Board show te gast bij Kleijngeld in Zijtaart voor hun jaarlijkse personeelsfeest. Aan de reacties te horen was de avond wéér geslaagd, net als bij de Ik Hou Van Brabant show van 2 jaar geleden.

Met onze eigen stewardess werd de avond zeer succesvol geopend. De sfeer was gezet en met het Hollandse, Oostenrijkse en Mexicaanse team konden we aan boord om een reis rond de wereld te maken. Met vragen over favoriete bestemmingen, het gebruik van Facebook op vakanties en muzikale hits van over de hele wereld werd het een trip waarbij veel gelachen kon worden.
Op de eindbestemming stonden team Holland en team Oostenrijk op gelijke hoogte. Met een shoot-out muziekvraag ging uiteindelijk de overwinning toch naar team Holland met 67 punten, gevolgd door Oostenrijk met 65 punten en last-but-not-least team Mexico met 58 punten.

Thank you for flying IHVB Royal Airlines en je weet het: Mind Your Step!

Laat onder de foto’s een reactie achter, dan kunnen ook anderen zien wat je ervan vond!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • franc kleijngeld
    6 oktober 2013 om 01:02

    we hadden al veel voorpret gehad met de tickets zodat iedereen gespannen aan de avond begon maar jullie wisten dit in no-time om te zetten tot een onderlinge gezonde strijd waarin we allemaal lekker los konden gaan.bedankt voor jullie geweldige inbrang en zeker een aanrader voor iedereen,gr franc