Rabobank Geldrop

Het nieuwe jaar is aangebroken, 2012, het jaar van dalende huizenprijzen, recessie, economische krimp én het jaar van Ik Hou Van Brabant! Het is een beetje als “Het Nieuwe Werken”: Het succesvolle concept van entertainment op elke locatie, op elk moment, voor elk gezelschap! Vandaag deden we bankzaken bij de Rabobank Geldrop. De lift was net te krap, maar van de entree/clientenbalie hebben we ook een gezellige ruimte gecreeerd!

De organisatie van deze avond had het voor elkaar gekregen om 1 van de leukste uitjes te organiseren voor een klein budget! Kijk, dat is nou een bank die het even anders doet! Met een gezellige borrel in de hand kwamen de medewerkers één voor één binnen. Toen we compleet waren, kon de quiz- en spelshow beginnen. Met vragen over Brabant (en nee, Mickael Jackson is toch echt geen Brabander!), bekende Brabanders, liedjes door en over Brabanders en Brabantse merken hebben we een kei gezellige avond beleefd! Het blauwe team stond al vrij vroeg aan kop en in de pauze stond het witte team op de 2de plaats, en het rode team hing oan de achterste mem. Na de pauze hebben het rode en witte team nog veel weten goed te maken op het blauwe team, maar kwamen op het eind net te kort.

Dit is de uitslag:

1. Het blauwe team met 73 punten
2. Het rode team met 58 punten
3. Het witte team met 56 punten

Het was weer ouderwets gezellig en natuurlijk zie we jullie graag nog een keer terug!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Dominique Claassen
    19 januari 2012 om 14:13

    Het was een super leuk geslaagd feestje! We hebben genoten! We hebben onzettend veel leuke reactie van onze collega’s gehad voor de geslaagde avond. Super bedankt hiervoor!!!!!