Jetz geht’s los! Vandaag speelden we met QPI uit Helmond de op maat gemaakte spelshow Welcome On Board. Deze keer speelden Mexico en Holland niet tegen Oostenrijk, maar tegen Duitsland! En speciaal voor alle Duitse aanwezigen was deel van de vragen, liedjes en opdrachten ook in het Duits!

Toen er voor QPI, gevestigd in zowel Nederland als Duitsland, een personeelsuitje georganiseerd moest worden, wist de organisatie al snel de weg naar het Ik Hou Van Brabant team te vinden. Want met de Welcome on Board show kon iedereen meedoen. Al vroeg in de show werd duidelijk dat team Holland en Duitsland voor 100% voor de overwinning gingen. Misschien ging team Mexico daar ook wel voor, maar dat vertaalde zich niet echt naar een hoge score. In de eerste ronde werd slechts 1 punt gescored… Spannend was wel de strijd tussen team Holland en Duitsland. Dit vertaalde zich naar een eindscore die dicht bij elkaar lag: Team Holland eindigde als tweede met 66 punten, terwijl team Duitsland deze show won met 68 punten! Team Mexico eindigde op de derde plek met 16 punten.

Damen und Herren, vielen Dank für den schönen Nachmittag! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder