PVG Kraamzorg personeelsuitje

Het was alweer een aantal jaar geleden dat we bij het personeelsuitje van Kraamzorg PVG geweest zijn met onze spelshow Ik Hou Van Brabant. Gelukkig mochten we weer terug komen met onze fantastische spelshow Just Beat It.
Nadat alle coaches waren voorgesteld ging de strijd van start. Al snel werd duidelijk dat team blauw de leiding nam, team oranje zorgde ervoor dat ze zoveel mogelijk punten scoorde. Ondanks alle inzet ging het team Groen iets minder voor de wind. Ik citeer “we kijken alleen natuur films” gelukkig hadden ze wel heel veel lol en hebben ze in de finale goed gezongen! En je moet maar zo denken, niet iedereen kan op de eerste plek eindigen, een mooie derde plek is ook niet verkeerd.
Na 2 spelrondes en een finale waarbij alles nog mogelijk was er maar 1 punt verschil tussen de winnaars en de nummer 2. Voor team groen begon de pech pas echt bij de finale waardoor ze zomaar 35 punten verloren. Team Blauw heeft deze editie gewonnen met 106 punten. Team oranje eindigde als tweede met 105 punten en de derde plek was voor team groen met 31 punten.
Bedankt dat we weer mochten komen en graag weer tot ziens! We vinden het altijd leuk als je onder de foto’s nog een reactie achter wilt laten.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Marjo Hendricks
  6 oktober 2019 om 12:21

  Ondanks onze derde plaats was het een super gezellige spelshow!!

 • Lilly
  7 oktober 2019 om 10:12

  We hebben een ontzettend leuke avond gehad dankzij Popup-uitjes!
  De spelletjes waren afwisselend en het bleef tot het einde spannend wie er zou winnen.
  Bedankt Manon en collega, ook voor de mooie foto’s achteraf!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder