PV ’t Trommeltje van Trobas

In het koude Dongen vierde vandaag PV ’t Trommeltje van Trobas het personeelsuitje. Met het Ik Hou Van Brabant team ging het dak van De Gouden Leeuw er bijna af 😉

Door het grabbelen van een kaartje werd iedereen eerlijk verdeeld onder teams Rood, Wit en Blauw. Nadat we een klein Brabants kwartiereke te laat waren begonnen (lag aan ons, niet aan jullie hoor) stond iedereen gelijk in de strijdstand. De 3 teams waren mooi aan elkaar gewaagd. Eigenlijk wist met name team Wit ook veel vragen, alleen vergaten ze dan gewoon even om te drukken! Bij team Blauw wist je gewoon dat er bij het rad telkens 3 punten gescoord zouden worden, ongeacht hoe hard er aan het rad gedraaid werd. Team Rood was een slow starter, maar toen ze het eenmaal doorhadden, kwamen ook hier de punten binnen. Helaas voor het rode team en gelukkig voor het blauwe team was de inhaalslag te laat, zodat team blauw er met 96 punten met de overwinning vandoor kon gaan. Team rood eindigde als tweede met 65 punten en tot slot eindigde team wit op de derde plek met 48 punten.

Leden van PV ’t Trommeltje, kei bedankt voor de kei gezellige avond. Wij denken dat er nog vaak over gesproken gaat worden! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, vinden wij altijd leuk!
Houdoe en Bedankt
Manon en Jeroen.

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Ad van Boxtel
  27 november 2016 om 13:02

  Het was super leuk, en kaai gezellig !!!!

 • Ad van Boxtel
  27 november 2016 om 13:25

  Manon en Jeroen….
  Het was een geweldige, kaai gezellige, SUPER avond !!!
  We komen zeker nog eens bij jullie terug.

 • Mark en Miriam
  27 november 2016 om 13:59

  We hebben een kei leuke avond gehad! Bedankt!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder