Blijkbaar kun je ook voor huwelijksaanzoeken het Pop-Up Uitjes team boeken 🙂 Tijdens het personeelsuitje van PV Albers Transport werd iemand ten huwelijk gevraagd! Gefeliciteerd samen!

Na de algemene ledenvergadering konden we gelijk door naar de teambuilding van deze avond. Met het team van Pop-Up uitjes en de Ik Hou Van Brabant spelshow beloofde het een gezellige avond te worden vol met gepersonaliseerde vragen, anekdotes en natuurlijk een flinke dosis humor! De 3 teams waren aardig aan elkaar gewaagd wat leidde tot een tussenstand van 24 voor team blauw, 35 voor wit en een kleine voorsprong voor team rood met 41 punten. In de pauze werd er geroepen “Als wij met het rode team winnen, dan ga ik mijn vriendin ten huwelijk vragen”. Niet dat team blauw en wit daarom team rood hadden laten winnen, maar uiteindelijk ging de winst wel naar team rood met 77 punten! En dat betekende een live huwelijksaanzoek (En ze zei nog “Ja” ook ;)). De tweede plaats was voor team wit met 61 punten en tot slot team blauw met 52 punten.
Mensen van de personeelsvereniging van Albers Transport, ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste deelname en graag nog een keer tot ziens! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Mat
    6 november 2022 om 11:12

    Het was een geweldig succes ,en nu maar wachten op de trouwdatum.

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder