Praxis Einhoven! Brabants uurtje bij Het Ketelhuis!

Praxis, dat zeg ik 😉 ! En zo ging het deze hele avond tijdens de Ik Hou Van Brabant spelshow met de medewerkers van Praxis Eindhoven bij het Ketelhuis in Eindhoven. Het was een mooi Brabants uurtje, met ook de complimenten voor alle niet-Brabanders voor jullie goede poging om die Brabanders eens een poepie te laten ruiken!

Met team Blauw onder leiding van Jeroen, team wit onder leiding van Bas en team rood met captain Esther was er binnen no-time een strijd losgebarsten om die felbegeerde eerste plek! In hoog tempo kwamen vragen voorbij over Brabant, liedjes van Brabantse artiesten, logo’s van Brabantse merken en ga zo maar door! Er werden in een uur tijd flink wat punten gescored door de 3 teams, maar uiteindelijk trok team rood aan het langste eind!
De einduitslag:
1. Team rood: 66 punten
2. Team blauw: 32 punten
3. Team wit: 18 punten
Iedereen kei bedankt voor jullie gezelligheid, sportiviteit maar bovenal enthousiasme! Wij weten zeker dat de after-party met Dj Edwin nog kei skôn is geweest! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dan kunnen ook andere mensen (en ander Praxissen) zien hoe het geweest is!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Saskia Donkers
  1 februari 2015 om 10:11

  Het was een zeer geslaagde avond. Een leuke spelshow en inderdaad er gezellig tijdens de after party. Zeker een aanrader voor elk bedrijfsuitje.

  • coby beekmans
   1 februari 2015 om 12:03

   Een geslaagde avond. Erg leuk spel. Gezellige avond gehad. Coby

 • natasha
  1 februari 2015 om 13:19

  Het was echt supergezellig en leuk echt een aanrader

 • maria
  2 februari 2015 om 14:00

  Super avond gehad helemaal top !!!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder