Personeelsuitje Wijchen De Eerste Stap

Vandaag ging het Ik Hou Van Brabant team weer “internationaal”! Met de Ik Hou Van Brabant spelshow stonden we vanavond in Wijchen voor het personeelsuitje van De Eerste Stap in Wijchen.

Na het vrouwen vrijgezellenfeest van vanmiddag was er gelukkig vanavond toch ook een man bij! Het lokaal van groep 6 was speciaal voor deze avond omgebouwd tot feestzaal, maar met al deze dames in huis konden we eigenlijk beter spreken van kippenstal. Geeft niks, we zijn wel wat gewend! Team Rood, Wit en Blauw gingen met elkaar de strijd aan. De eerste helft leek het erop dat de strijd alleen tussen team blauw en rood zou gaan, want team wit bleef lang op 0 punten staan. Team rood en blauw wisten flink wat punten te scoren bij de benaderingsvragen en bekende Brabanders raden, maar toen kwam het grote Merkenspel… Team wit wist het ene na het ander merk te raden en nam in één klap de koppositie over. Team rood en blauw hadden mooi het nakijken en team wit ging er uiteindelijk ook met de overwinning vandoor!

De uitslag:
1. Team wit met 106 punten
2. Team blauw met 77 punten
3. Team rood met 60 punten

Dames en heer, het was ons een waar genoegen! Kei gezellig en kei leuk! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter en wie weet nog een keer tot ziens!

Houdoe en Bedankt!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

  • Mirjam Schoock
    7 juni 2015 om 00:48

    Wat een super leuke avond hebben wij gehad. Was top door jullie gedaan echt kei leuk!!!!!!!! Bedankt

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder