Personeelsuitje Wanroij met Just Beat It!

Voor het personeelsuitje van Jan Linders in Wanroij hoefde de organisatie niet lang na te denken hoe deze ingevuld zou worden: Bel het Ik Hou Van Brabant team, boek de Just Beat It show en alles komt goed!

Even was het nog spannend toen het tot kwart over 8 nog donker was bij de locatie waar we om 9 uur zouden beginnen, maar gelukkig werd net op tijd de deur open gedaan zodat we toch bijna op tijd konden beginnen. Teams Oranje, Groen en Blauw gingen de strijd met elkaar aan in een avond die nog wel even in het geheugen blijft hangen. Al redelijk aan het begin van de show nam team groen een voorsprong. Team blauw wist nog aardig aan te haken, maar door een iets minder tactische inzet van de verdubbelaar door team oranje bleef hier de score wat achter. Toen alleen team oranje en team blauw bij het finalespel een envelop mochten trekken kon team groen alleen maar afwachten. Helaas wisten beide teams de pechprijs te trekken waardoor team groen er met 110 punten met de overwinning vandoor ging!

Allemaal kei bedankt voor de gezellige avond! Laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!
Jullie scheidsrechters, Manon en Jeroen

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder