Personeelsuitje Verhoeven

Voor het personeelsuitje van Verhoeven was het Pop-Up Uitjes team vandaag te gast bij De Bar in Heeswijk-Dinther met de Just Beat It spelshow.

Na een overheerlijke BBQ was het tijd voor de spelshow. Met teams groen, oranje en blauw werd de strijd met elkaar aangegaan. Flink wat spellen werden afgewisseld met de foute bingo met prijzen uit ons foute winkeltje. Met de internationale gasten in ons midden hebben we ons beste Engels ingezet 😉 en Bingo is in het Engels ook gewoon Bingo natuurlijk! Lange tijd ging team blauw aan kop en scoorde de nodige punten. In de pauze had team groen echter een goede teambespreking en nam al snel de koppositie over van het blauwe team. Voor team Oranje bleek het een echte pechdag. Nooit eerder in de geschiedenis van Pop-Up Uitjes had een team zoveel pech dat de eindstand eigenlijk “-1” punt was. Gelukkig is ook de Just Beat It show “maar een spelletje” en draait het vooral om de gezelligheid en lol! De einduitslag:
Eerste plek: Team Blauw met 120 punten
Tweede plek: Team Groen met 86 punten
Derde plek: Team Oranje met -1 punt 🙁
Dames en heren, jongens en meisjes, hartstikke bedankt voor deze gezellige avond en laat onder de foto’s nog even een reactie achter, dat vinden wij altijd leuk!

Reacties

Het is niet meer mogelijk om een reactie achter te laten

 • Cindy Verhoeven
  28 juli 2022 om 14:31

  Jeetje, wat hebben we een super gezellige dag gehad en jullie waren het kersje op de taart! Hoe leuk, de manier waarop jullie de show presenteren. Alles mag en alles kan. Het is echt een aanrader voor iedereen. Jong en oud, dat is ook wel bewezen op de foto’s en zelf al heb je er mensen bij die geen Nederlands kunnen, die kunnen toch meedoen met het spel.
  Ga zo door. Dit is zeker niet de laatste keer geweest dat we jullie bij ons personeelsuitje zullen betrekken.
  De locatie “De Bar” op Plein 1969 in Heeswijk-Dinther was hier ook uitermate geschikt voor. Ook voor hun een dikke 10!
  Helaas zat ik in het oranje team en hebben wij een prachtige prestatie geleverd met een eindscore van nooit eerder behaald -1, die gaat mooi de boeken in! Maar de pret war ENORM.
  Super bedankt!

Ontdek meer van Pop-Up Uitjes

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder